|
|
RAJČATOVÝ
PROTLAK
ASEPTIC TOMATO PASTE 36-38 BRIX COLD BREAK
Concentration 36-38 BRIX
Bostwick 6-9 cm/(12 brix 20 C, 30 sec)
HMC 50 % max
Tomato lycopene 55 mg/ 100 g min
Color Gardner a/b rate: 2,20 min
PH 4,20 +/- 0,2
Balení: Asepticky balený rajčatový protlak v ocelových sudech / 4 kusy ocelových sudů na dřevěné paletě. Netto váha v jednom sudu okolo 240-255 kg.
ASEPTIC TOMATO PASTE 28-30 BRIX COLD BREAK
Concentration 28-30 BRIX
Bostwick 8-11 cm/(12 brix 20 C, 30 sec)
HMC 50 % max
Tomato lycopene 55 mg/ 100 g
Color Gardner a/b rate: 2,1 min
PH 4,20 +/- 0,2
Balení: Asepticky balený rajčatový protlak v ocelových sudech / 4 kusy ocelových sudů na dřevěné paletě. Netto váha v jednom sudu okolo 240-255 kg.
ASEPTIC TOMATO PASTE 28-30 BRIX SUPER HOT BREAK
Concentration 28-30 BRIX
Bostwick 3-4,5 cm/(12 brix 20 C, 30 sec)
HMC 50 % max
Tomato lycopene 55 mg/ 100 g
Color Gardner a/b rate: 2,1 min
PH 4,20 +/- 0,2
Balení: Asepticky balený rajčatový protlak v ocelových sudech / 4 kusy ocelových sudů na dřevěné paletě. Netto váha v jednom sudu okolo 240-255 kg.
|
|
|